Ons systeem is heel handig in gebruik en u vervangt de originele Lego blokjes voor dezelfde Lego blokjes alleen dan met LED verlichting erin om de geweldige Lego sets helemaal af te maken met verlichting!

Om te beginnen heeft u de volgende onderdelen nodig: Lampjes, Snoeren en een voeding.

1. Lampjes: Om aan de slag te gaan moet u eerst weten wat u wilt gaan verlichten. Zijn dit huisjes, treinen, of zelfs grotere bouwwerken. U kunt kiezen uit diverse lampjes op de pagina ”Verlichting” Hier staan allerlei complete lampjes die kant en klaar worden geleverd.

 

2. Kabels: De lampjes moeten uiteraard op elkaar aangesloten worden zodat deze gaan branden. Er zijn verschillende kabels voor verschillende toepassingen. Let goed op dat u genoeg splits snoeren besteld! Het zou erg jammer zijn als u een aantal lampjes niet kunt aansluiten omdat u geen aansluitingen meer heeft!

3. Voedingen: Om de lampjes te kunnen laten branden hebben we uiteraard nog een voeding nodig. Deze word aangesloten op de snoeren. Ook hierbij zijn er verschillende opties voor verschillende toepassingen. Gebruikt u de verlichting de hele dag dan is een adapter een goede keuze omdat er dan geen batterijen vervangen hoeven te worden. Voor bijvoorbeeld kleine bouwwerken is een batterij weer een betere optie.

 

Mijn lampjes werken niet? Wat moet ik nu?? Het kan zijn dat u de stekkers verkeerd heeft aangesloten, Dit is eenvoudig te controleren door hieronder de afbeeldingen te bekijken en met uw eigen aansluitingen te vergelijken! In de eerste 2 foto’s ziet u hoe de verlichting moet worden aangesloten:

Hieronder staat hoe de lampjes niet moeten worden aangesloten! Heeft u per ongeluk de lampjes zo aangesloten draai deze dan om zodat ze het wel weer gaan doen.

Werken de lampjes nu nog niet en heeft u een AAA Batterij-blok? kijk dan of de aan/uit schakelaar goed staat! Als de lampjes nu nog steeds niet werken kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier